Αρχική > Νέες τεχνολογίες και ψηφιακές δεξιότητες για τα μέλη των Γεφυρών

Νέες τεχνολογίες και ψηφιακές δεξιότητες για τα μέλη των Γεφυρών

Το σεμινάριο εντάσσεται στον Κύκλο ενημέρωσης και διαλόγου για τις ψηφιακές δεξιότητες, που υλοποιεί το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ) στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας» και της «Εθνικής Συμμαχίας για τις Ψηφιακές Δεξιότητες και την Απασχόληση».

04.12.2020

Περισσότερα από 200 μέλη του Knowledge Bridges Networking Group παρακολούθησαν την δεύτερη διαδικτυακή συνάντηση με θέμα "Νέες Τεχνολογίες: Θεωρία και Πράξη" που υλοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020. 

Τρεις καταρτισμένες ομιλήτριες από τις Βρυξέλλες, το Λονδίνο και την Αθήνα μετέφεραν την τεχνογνωσία του σε σχέση με διαφορετικές θεματικές που άπτονται των νέων τεχνολογιών και των ψηφιακών δεξιοτήτων.

- Η Τατιάνα Χαρίκλεια Στυλιάρη, Σύμβουλος Έρευνας Εμπειριας Χρηστών (User Experience Research Consultant) στο Ηνωμένο Βασίλειο μίλησε για Νέες/ αναδυόμενες τεχνολογίες, Ψηφιακό μετασχηματισμό και Εμπειρία χρήστη (UX)

- H Μαρία Γκουντούμα, Υπαλληλος Χάραξης Ευρωπαϊκής Πολιτικής και Επικοινωνίας στην Γενική Διεύθυνση Εκπαίδευσης, Νεολαίας, Αθλητισμού και Πολιτισμού στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή μίλησε για Ευρωπαϊκές πολιτικές προωθησης της ψηφιακής μεταβασης στον χώρο της εκπαίδευσης και

- Η Κωνσταντίνα Μπεθάνη μίλησε για το πολύ ενδιαφέρον θέμα του Serious and Educational Games.

 

Μείνετε συντονισμένοι για τις επόμενες διαδικτυακές συναντήσεις!