Καθοδήγηση

Θέλεις να διευρύνεις την επιχειρηματική σου δραστηριότητα, την προσωπική σου -επαγγελματική, επιστημονική, ερευνητική- εξέλιξη; Είσαι ερευνητής στο πεδίο “Βιοεπιστημών”,  στοχεύεις σε  ερευνητικά χρηματοδοτικά προγράμματα και αναζητάς εξειδικευμένη καθοδήγηση για την πρότασή σου;

Η δυνατότητα της εξειδικευμένης καθοδήγησης από μέντορες είναι μία υπηρεσία που προσφέρεται από την πλατφόρμα της Πρωτοβουλίας. Την εν λόγω υπηρεσία επιδιώκουμε να αναβαθμίζουμε συνεχώς, διευρύνοντας το δίκτυο των μεντόρων, ενσωματώνοντας νέους τομείς καθοδήγησης, παρέχοντας παράλληλα το πλαίσιο λειτουργίας και τα κατάλληλα εργαλεία για την αποτελεσματική αξιοποίηση της υπηρεσίας. Για ενημέρωση ως προς τους τομείς που παρέχεται εξειδικευμένη καθοδήγηση ή/και αξιοποίηση της εν λόγω υπηρεσίας επίλεξε «Εξειδικευμένη Καθοδήγηση».

Ειδικά για την παροχή εξειδικευμένης καθοδήγησης σε ενδιαφερόμενους ερευνητές και επιστήμονες που εντάσσονται στον τομέα των Βιοεπιστημών, ως προς την αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων, έχουμε δημιουργήσει ένα εξειδικευμένο δίκτυο μεντόρων και έχουμε προσαρμόσει την μεθοδολογία προώθησης της υπηρεσίας στις ανάγκες των αποδεκτών. Για ενημέρωση ή και αξιοποίηση της εν λόγω υπηρεσίας, επίλεξε “Εξειδικευμένη Καθοδήγηση για Βιοεπιστήμες”.