Αρχική > Webinar "Περιορισμός στο σπίτι και οι ψυχολογικές επιπτώσεις στα παιδιά και στην οικογένεια"

Webinar "Περιορισμός στο σπίτι και οι ψυχολογικές επιπτώσεις στα παιδιά και στην οικογένεια"

Διαδικτυακό σεμινάριο από τις Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας και το Χαμόγελο του Παιδιού την Τετάρτη, 6 Μαΐου στις 18:00 .

04.05.2020

Η Πρωτοβουλία «Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας», την οποία υλοποιεί το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), ως κόμβος δικτύωσης μεταξύ των Ελλήνων επιστημόνων, επιχειρηματιών και επαγγελματιών του εξωτερικού με τους Έλληνες που διαμένουν στην Ελλάδα αναγνωρίζοντας τις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας του Covid-19, σχεδιάζει και υλοποιεί μία σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων, σε συνεργασία με ειδικούς επιστήμονες και οργανισμούς, που θα προσφέρουν νέες γνώσεις, δεξιότητες και χρήσιμα εργαλεία για την περαιτέρω ανάπτυξη και εξέλιξή των μελών της παγκόσμιας ψηφιακής κοινότητας των Γεφυρών.

Το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο θα λάβει χώρα την Τετάρτη 6 Μαΐου στις 18:00 με θέμα "Περιορισμός στο σπίτι και οι ψυχολογικές επιπτώσεις στα παιδιά και στην οικογένεια" και διοργανώνεται σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού.

Ο κοινωνικός αντίκτυπος της πανδημίας είναι τεράστιος με πολλές ψυχολογικές επιπτώσεις στα παιδιά και στην οικογένεια. Πώς αντιμετωπίζουμε τώρα τη νέα κατάσταση μετά την άρση των μέτρων; Πώς διαχειρίζονται οι εργαζόμενοι γονείς τη νέα κατάσταση; Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα θα προσπαθήσει να απαντήσει ο Ψυχολόγος στο Χαμόγελο του Παιδιού, Στέφανος Αλεβίζος, ο οποίος θα παρουσιάσει το ψυχολογικό αποτύπωμα που αφήνει τόσο η πανδημία της νόσου του κορονοϊού 2019 (COVID-19), όσο και ο περιορισμός στο σπίτι. Ταυτόχρονα, θα παρουσιαστούν δεδομένα για την προστασία της ψυχικής υγείας του παιδιού και της οικογένειας. Θα έχετε τη δυνατότητα να θέσετε και εσείς τα δικά σας ερωτήματα!

Η συμμετοχή στο webinar είναι δωρεάν και μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσω της πλατφόρμας webex ακολουθώντας τα εξής βήματα:

1- Επισκεφτείτε (από Mozilla Firefox ή Chrome) τον σύνδεσμο https://hamogelo.webex.com/hamogelo/k2/j.php?MTID=t4b1f27ed86b18a38d605f.... Παρακαλούμε να αποφύγετε να συνδεθείτε από άλλους browser, π.χ. Safari, Internet Explorer για καλύτερη απόδοση.
2- Δώστε ένα όνομα  και ένα e-mail.
3- Θα σας ζητήσει κωδικό, και θα βάλετε το: Ga2XHn3Xxg5.
4- Πατήστε Join Now.
5- Ακολουθήστε πλέον τις κατευθύνσεις στην οθόνη σας.

Σημείωση: σε περίπτωση που σας ζητηθεί το Session number αυτό είναι το: 844 892 029.

Μείνετε συντονισμένοι για τα επόμενα διαδικτυακά σεμινάρια της Πρωτοβουλίας!

Μάθετε Περισσότερα