Αρχική > Οι «Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας» στις ΗΠΑ

Οι «Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας» στις ΗΠΑ

Οι Έλληνες των ΗΠΑ θα έχουν την δυνατότητα να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο συμμετοχής τους στην πρωτοβουλία, τα πεπραγμένα και τους στόχους της στο πλαίσιο ειδικών εκδηλώσεων του US Roadshow 2018 στη Νέα Υόρκη, την Ουάσιγκτον και το Σικάγο.
 
08.06.2018

Στις 20, 21 και 23 Ιουνίου, στο πλαίσιο του US Roadshow 2018, o Γενικός Γραμματέας Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης Λόης Λαμπριανίδης θα βρεθεί σε Νέα Υόρκη, Ουάσιγκτον και Σικάγο, μαζί με τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση, προκειμένου να παρουσιάσει την πρωτοβουλία, τα πεπραγμένα και τους στόχους της πρωτοβουλίας "Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας". 

Η παρουσίαση σε σχέση με τις  "Γέφυρες" θα γίνει στο πλαίσιο ειδικών εκδηλώσεων την Τετάρτη 20 Ιουνίου στο Peninsula Hotel της Ν. Υόρκης (11.00-13.00), την Πέμπτη 21 Ιουνίου στην ελληνική πρεσβεία της Ουάσιγκτον (10.30-12.00), καθώς και το Σάββατο 23 Ιουνίου (10.00-12.00) στο Peninsula Hotel του Σικάγο.

Ο Λόης Λαμπριανίδης θα εντάξει το θέμα των «Γεφυρών» στη ευρύτερη θεματική των προοπτικών της Ελλάδας σε θέματα επενδύσεων που θα απασχολήσει το US Roadshow.  Μεταξύ άλλων θα αναλυθεί το νομοθετικό πλαίσιο για ένα φιλικό επιχειρηματικό περιβάλλον στην Ελλάδα, καθώς και οι δυνατότητες που προσφέρει το ελληνικό περιβάλλον για ξένους επενδυτές. 

Στο πλαίσιο των παραπάνω συζητήσεων, ο Λόης Λαμπριανίδης θα αναφερθεί στην πρωτοβουλία των «Γεφυρών», εστιάζοντας στο υψηλής ποιότητας ανθρώπινο κεφάλαιο της Ελλάδας, τη σημασία των δεσμών συνεργασίας ανάμεσα στους Έλληνες και στο πως μπορεί να  συμβάλει το ανθρώπινο δυναμικό της χώρας που ζει στο εξωτερικό στο μετασχηματισμό της ελληνικής οικονομίας.

 

Tags: US Roadshow 2018, Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας, Νέα Υόρκη, Ουάσιγκτον, Σικάγο