Αρχική > Our news > Θετικές Ειδήσεις

Θετικές Ειδήσεις

Οι "Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας", καταρρίπτοντας το "Good news, no news", επιλέγουν και αναδεικνύουν ειδήσεις που μας κάνουν να χαμογελάμε, ανοίγοντας νέους δρόμους συνεργασιών, ευκαιριών και δυνατοτήτων.

09.10.2018

Το Workshop απευθύνεται σε ερευνητές αλλά και σε στελέχη επιχειρήσεων που συνεργάζονται με ερευνητικές ομάδες στο πλαίσιο της δραστηριότητας τους για έρευνα και ανάπτυξη (R&D).

09.10.2018

Περισσότερες από 18 υγιείς, εξωστρεφείς και ταχεία ανταπτυσσόμενες εταιρείες της Βορείου Ελλάδος με έμφαση στην τεχνολογία, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να εντοπίσουν και να εντάξουν στο δυναμικό τους νέα στελέχη.

03.10.2018

Την πρώτη θέση, στην κατηγορία WEdo Regular, στην Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής – WRO κατέκτησε η ομάδα του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου, RoboEnsteins. Με την νίκη τους στον διαγωνισμό, οι μικροί επιστήμονες κέρδισαν το δικαίωμα της συμμετοχής τους, στον προσεχή Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ρομποτικής (World Robot Olympiad), που θα διεξαχθεί στην Ταϊλάνδη. 

02.10.2018

Τρεις μαθητές από τα Ιωάννινα, εκπροσωπώντας τη χώρα μας, στον διεθνή Διαγωνισμό, απέσπασαν το ειδικό βραβείο “Eurofusion-Jet”, με την πρόταση "AGM-Algorithm Guided Modular Probe" (Αλγοριθμικά Κατευθυνόμενος Διαμερισματοποιημένος Εξερευνητής).

25.09.2018

Η Ελένη Τάνου δεν αποτελεί μία συνηθισμένη περίπτωση εκπαιδευτικού που παίρνει το αυτοκίνητό της για να πάει στο σχολείο. Η 30χρονη αναπληρώτρια δασκάλα, από τη Θεσσαλονίκη, που ζει εδώ και τέσσερα χρόνια στην Κάλυμνο με τον σύζυγό της, παίρνει καθημερινά το καΐκι από το νησί για να περάσει απέναντι στην Τέλενδο όπου την περιμένουν οι λιγοστοί μαθητές του μονοθέσιου δημοτικού σχολείου, για να πάνε όλοι μαζί στην τάξη.

18.09.2018

Μέσω της Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας μιας Στάσης είναι πλέον δυνατή η εξ αποστάσεως σύσταση Ιδιωτικής Κεφαλαιουχικής Εταιρίας σε ελάχιστο χρόνο με μείωση του κόστους σύστασης κατά 70%!
 

14.09.2018

Το πρόγραμμα στοχεύει, ευρύτερα, στην ανάδειξη του ερευνητικού και επιχειρηματικού τομέα της Ελλάδας, ως ενός τομέα που δύναται να προσελκύσει επενδύσεις και να ενθαρρύνει τους Έλληνες ερευνητές να μείνουν και να δημιουργήσουν στην Ελλάδα.

14.09.2018

Η  GlobalWebIndex, εταιρεία με παγκόσμια δραστηριότητα και εγκαταστάσεις σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη, αψηφά τα εμπόδια και τολμά να επενδύσει στη χώρα μας ανοίγοντας νέα γραφεία στην Αθήνα. 

23.08.2018

Ο Έλληνας φοιτητής του Μαθηματικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών Γεώργιος Κοτσοβόλης, ξεχώρισε ανάμεσα σε 350 φοιτητές από όλο τον κόσμο.