Αρχική > ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ > Θετικές Ειδήσεις

Θετικές Ειδήσεις

Οι "Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας", καταρρίπτοντας το "Good news, no news", επιλέγουν και αναδεικνύουν ειδήσεις που μας κάνουν να χαμογελάμε, ανοίγοντας νέους δρόμους συνεργασιών, ευκαιριών και δυνατοτήτων.

27.04.2020

Τρισδιάστατη εκτύπωση ασπίδων προστασίας για το υγειονομικό προσωπικό της χώρας στη μάχη ενάντια του κορονοϊού, από δημόσιες και ιδιωτικές εθελοντικές ομάδες Ελλήνων επιστημόνων.

24.03.2020

Συνεχίζεται ο επαναπατρισμός Ελλήνων που βρίσκονται στο εξωτερικό και επιθυμούν να επιστρέψουν στην Ελλάδα, καθώς η μία μετά την άλλη οι χώρες προχωρούν σε απαγορεύσεις πτήσεων προκειμένου να περιορίσουν τη μετάδοση του κορονοϊού.

24.03.2020
Ψηφιακή Αλληλεγγύη απέναντι στην πανδημία. Προσφέρουμε όλοι, μένουμε σπίτι όλοι!
13.03.2020

Το ΑΠΘ γίνεται το πρώτο ελληνικό Πανεπιστήμιο που θα αναπτύξει τον δικό του νανοδορυφόρο σε τροχιά 400 χιλιομέτρων πάνω από τη γη στο πλαίσιο του προγράμματος «Fly your Satellite!» του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA).

10.03.2020

Ενώ σε παγκόσμιο επίπεδο ο Covid-19 φαίνεται να μετατρέπεται σε πανδημία, οι επιστήμονες εργάζονται στο παρασκήνιο ώστε να βρουν πιθανή θεραπεία, γεγονός το οποίο θα σημάνει ότι μπορεί να σωθούν οι ζωές χιλιάδων- ή και εκατομμυρίων- ανθρώπων.

05.03.2020

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Αρχαίας Κορίνθου και το Μουσείο Αγγελου Σικελιανού στη Λευκάδα διεκδικούν το European Museum of the Year Award.

22.01.2020

Tο Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογίας της TeamViewer στα Ιωάννινα, θα φιλοξενήσει νεοσύστατες ομάδες και ταλέντα από όλο τον κόσμο και θα ενισχύσει τις ικανότητες της εταιρίας στον τομέα της μηχανικής ενώ αναμένεται να απορροφηθούν πολλοί απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

15.01.2020

H Πέγκυ Αντωνάκου με πολυετή εμπειρία σε θέσεις ευθύνης τεχνολογικών κολοσσών, αναλαμβάνει τη γενική διεύθυνση της Google για την περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης με έδρα την Αθήνα.

15.01.2020

Διάκριση ομάδας φοιτητών του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη European Space Week και στον διαγωνισμό Galileo & Copernicus Innovation Challenge.