Αρχική > Our news > Θετικές Ειδήσεις

Θετικές Ειδήσεις

Οι "Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας", καταρρίπτοντας το "Good news, no news", επιλέγουν και αναδεικνύουν ειδήσεις που μας κάνουν να χαμογελάμε, ανοίγοντας νέους δρόμους συνεργασιών, ευκαιριών και δυνατοτήτων.

11.12.2018

Οι μεταπτυχιακές σπουδές και η πρακτική άσκηση θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη και μετά το πέρας τους οι υπότροφοι θα απασχοληθούν, εάν επιθυμούν, στην ΕΤΕ με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας πλήρους απασχόλησης, για δύο έτη.

22.11.2018

Η ανακάλυψη νέων περιοχών του εγκεφάλου βοηθά τους επιστήμονες να κατανοήσουν καλύτερα τις ασθένειες και να δοκιμάσουν νέες θεραπείες για τις διάφορες νευροεκφυλιστικές παθήσεις.

20.11.2018

Στο παγκοσμίως αναγνωρισμένο φόρουμ η ελίτ των Μαθηματικών και της Επιστήμης των Υπολογιστών, επιδίδονται σε μια 5θήμερη «πνευματική ανταλλαγή» με νέους ερευνητές  από όλο τον κόσμο.

12.11.2018

Η ελληνική ομάδα "iGEM Athens" κέρδισε την 3η θέση σχεδιάζοντας ένα γρήγορο και οικονομικό διαγνωστικό τεστ για την ανίχνευση του επικίνδυνου και με υψηλό ποσοστό θνησιμότητας ιού MERS-CoV.

07.11.2018

Τo βραβείo, 1 εκατ. ευρώ, θα συμβάλλει στην περαιτέρω ενίσχυση των τοπικών δραστηριοτήτων καινοτομίας και στην προώθηση της συνεργασίας με άλλες πόλεις.

01.11.2018

Η υποτροφία είναι πλήρης και καλύπτει τα δίδακτρα και τα έξοδα διαβίωσης, σε Ελλάδα και εξωτερικό, μετακινήσεις, καθώς και τα έξοδα συμμετοχής σε επιστημονικά συνέδρια.

24.10.2018

Όταν το brain drain μετατρέπεται σε intelligence export και κάνει την χώρα μας περήφανη.

09.10.2018

Το Workshop απευθύνεται σε ερευνητές αλλά και σε στελέχη επιχειρήσεων που συνεργάζονται με ερευνητικές ομάδες στο πλαίσιο της δραστηριότητας τους για έρευνα και ανάπτυξη (R&D).

09.10.2018

Περισσότερες από 18 υγιείς, εξωστρεφείς και ταχεία ανταπτυσσόμενες εταιρείες της Βορείου Ελλάδος με έμφαση στην τεχνολογία, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να εντοπίσουν και να εντάξουν στο δυναμικό τους νέα στελέχη.