Εξειδικευμένη καθοδήγηση για Βιοεπιστήμες

Εάν είσαι ερευνητής στον ευρύτερο κλάδο των Βιοεπιστημών, σκοπεύεις να καταθέσεις ερευνητική πρόταση στα προγράμματα ERC, ΕΛΙΔΕΚ, MSCA και επιθυμείς να λάβεις υποστήριξη στα στάδια προετοιμασίας και υποβολής του έργου, η Πρωτοβουλία σε συνεργασία με το ΤΕΣ Βιολογίας παρέχουν την υπηρεσία της εξειδικευμένης καθοδήγησης.

Οι μέντορες του δικτύου ΤΕΣ είναι επιστήμονες, οι οποίοι έχοντας λάβει οι ίδιοι χρηματοδότηση από τα εν λόγω έργα, διαθέτουν την κατάλληλη εμπειρία για υποστήριξη των ενδιαφερομένων, αξιοποιώντας παράλληλα τα κατάλληλα εργαλεία που τους παρέχει η πλατφόρμα της Πρωτοβουλίας.

Τι είναι;

Η υπηρεσία παρέχει τη δυνατότητα άμεσης εξειδικευμένης καθοδήγησης πριν την υποβολή της ερευνητικής πρότασης και περιλαμβάνει υποστήριξη σε ζητήματα συμβουλευτικής (advising), επιμέλειας της πρότασης (proof reading) και προσομοίωσης συνέντευξης (mock interview).

Λάβε Καθοδήγηση

Ποιοι είναι οι μέντορες;

Η ομάδα μεντόρων αποτελείται από επιστήμονες με εμπειρία σε θέματα προετοιμασίας και υποβολής ερευνητικών προτάσεων σε μεγάλα χρηματοδοτικά προγράμματα. Οι μέντορες βρίσκονται είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό και προσφέρουν αφιλοκερδώς την καθοδήγηση που χρειάζεσαι στο πλαίσιο υποβολής ερευνητικών προτάσεων.

Γίνε Μέντορας

Σε ποιούς απευθύνεται;

Καλύπτει ανάγκες ερευνητών στον τομέα των Βιοεπιστήμων, οι οποίοι επιθυμούν να λάβουν χρηματοδότηση, καταθέτοντας ερευνητική πρόταση στα προγράμματα ERC / ΕΛΙΔΕΚ / MSCA.

Δες τα επιστημονικά πεδία

Πώς λειτουργεί;

Εφόσον ενδιαφέρεσαι, συμπλήρωσε τη φόρμα “Λάβε Καθοδήγηση”, επιλέγοντας το πρόγραμμα και το στάδιο προετοιμασίας της πρότασης, για το οποίο επιθυμείς να λάβεις υποστήριξη, ώστε να έχεις άμεση επικοινωνία με κάποιον μέντορα του δικτύου μας ή συμπλήρωσε τη φόρμα “Γίνε Μέντορας” για να ενταχθείς στο δίκτυο μεντόρων μας και να προσφέρεις καθοδήγηση.

Αξιοποίησε την καθοδήγηση ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα

Βήμα 1ο

Υπόβαλε την ειδική φόρμα συμπληρώνοντας τη θεματική ενδιαφέροντος, μια σύντομη περίληψη της ανάγκης σου και τα λοιπά πεδία που προβλέπονται.

Βήμα 2ο

Αποδέξου το αίτημα για επικοινωνία που θα λάβεις στο email/profile σου.

Βήμα 3ο

Πραγματοποίησε την επικοινωνία μέσω του εργαλείου τηλεδιάσκεψης που παρέχει η πλατφόρμα.

Βήμα 4ο

Επανάλαβε τη διαδικασία όσες φορές επιθυμείς.

Λάβε Καθοδήγηση

Γνώρισε τους μέντορες και τις θεματικές καθοδήγησης

Καθοδήγηση από τους μέντορες

Στην περίπτωση που ο μέντορας μπορεί να σε καθοδηγήσει, θα αναλάβει την επικοινωνία και διαδικτυακή συνάντηση μαζί σου με την δική μας υποστήριξη και με αξιοποίηση των εργαλείων που παρέχει η Ψηφιακή Πλατφόρμα.

Καθοδήγηση από το δίκτυο

Εναλλακτικά, μπορείς να απευθυνθείς στο διευρυμένο δίκτυο των μελών μας μέσω των θεματικών ομάδων (groups) της ψηφιακής πλατφόρμας που υποστηρίζουν τη δικτύωση και την ανταλλαγή γνώσης, προκειμένου να έχεις την καθοδήγηση που χρειάζεσαι για το θέμα που σε ενδιαφέρει.

Ξεκίνησε ένα ταξίδι επιτυχίας και δημιούργησε νέες γέφυρες.