Μεταπτυχιακό

Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση

Το πανελλαδικό πρόγραμμα μεταπτυχιακών υποτροφιών του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση αφορά σε υποψήφιους μεταπτυχιακούς φοιτητές σε τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας και πανεπιστήμια του εξωτερικού. Η χορήγηση νέων υποτροφιών για κάθε ακαδημαϊκό έτος γίνεται υπό όρους και προϋποθέσεις που ανακοινώνονται σε ετήσια βάση.

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση προκηρύσσει τη χορήγηση μεταπτυχιακών υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 σε τελειόφοιτους φοιτητές ή απόφοιτους Πανεπιστημίων της Ελλάδας και του εξωτερικού, οι οποίοι έχουν αριστεύσει κατά τις προπτυχιακές σπουδές τους. Η στόχευση του προγράμματος υποτροφιών του Ιδρύματος επικεντρώνεται για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 σε επιστημονικά πεδία του κλάδου των Επιστημών Μηχανικού και Εφαρμοσμένων Θετικών Επιστημών που άπτονται της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης (Industry 4.0.).

  • Έως 20 υποτροφίες
  • Για μεταπτυχιακές σπουδές επιπέδου Master
  • Στον επιστημονικό κλάδο «Επιστήμες Μηχανικού και Εφαρμοσμένες Θετικές Επιστήμες»
  • Σε πανεπιστημιακά ιδρύματα στην Ελλάδα & σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Ην. Βασιλείου

Δείτε τη δημόσια πρόσκληση εδώ και τη φόρμα συμμετοχής εδώ (πρέπει να δημιουργήσετε πρώτα λογαριασμό). Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων έληξε την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023 στις 17:00 (Ώρα Ελλάδος).
Επικοινωνία: scholarships@latsis-foundation.org

Διάρκεια: έως δύο (2) έτη.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του φορέα.

Ξεκίνησε ένα ταξίδι επιτυχίας και δημιούργησε νέες γέφυρες.