Κατηγορία: Γενικά

Ξεκίνησε το πρόγραμμα “Engineers of Tomorrow” για προγράμματα έμμισθης εξάσκησης στη βιομηχανία

19.01.2022

Η Elval, τομέας Έλασης Αλουμινίου της ElvalHalcor, δημιούργησε πρόγραμμα δωδεκάμηνης έμμισθης πρακτικής άσκησης, με το οποίο δίνει την ευκαιρία σε νέες και νέους απόφοιτους πολυτεχνικών σχολών να ξεκινήσουν σήμερα τη σταδιοδρομία τους στο εργοστάσιό της από το οποίο επωφελούνται ήδη οι πρώτοι 12 μηχανικοί.

Η Elval, τομέας Έλασης Αλουμινίου της ElvalHalcor, δημιούργησε το πρόγραμμα “Engineers of Tomorrow” με το οποίο δίνει την ευκαιρία σε νέες και νέους απόφοιτους πολυτεχνικών σχολών (Μηχανολόγοι Μηχανικοί, Χημικοί Μηχανικοί, Μηχανικοί Μεταλλείων – Μεταλλουργοί, Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί & Μηχανικοί Υπολογιστών) να ξεκινήσουν σήμερα τη σταδιοδρομία τους στο εργοστάσιό της στο πλαίσιο δωδεκάμηνης έμμισθης πρακτικής άσκησης.

Στο σχετικό δελτίο Τύπου, η εταιρεία ενημέρωσε πως επιδίωξη της είναι το πρόγραμμα να αναδειχθεί σε έναν θεσμό που θα προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες στους νέους επιστήμονες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ξεκινήσουν μία αξιόλογη καριέρα στη χώρα τους, συνεισφέροντας παράλληλα στην αναστροφή του brain drain αλλά και στους Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ για Ποιοτική Εκπαίδευση (SDG 4), Αξιοπρεπή Εργασία & Οικονομική Ανάπτυξη. Για τον σκοπό αυτό έχει προβλεφθεί μια αξιοκρατική διαδικασία επιλογής, που συμπεριλαμβάνει συνεντεύξεις και συμμετοχή σε κέντρο προσομοίωσης.

Χθες στις εγκαταστάσεις της Elval στα Οινόφυτα έγινε υποδοχή των 12 «Engineers of Tomorrow», και η διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Elval και της Viohalco GroupSenior HR Director, Βέρα Παγκουλάκη δήλωσε: «Ο θεσμός αυτός ήρθε για να μείνει. Αποτελεί το μέλλον για το επιστημονικό δυναμικό της Elval. Πιστεύουμε πολύ στα νέα παιδιά και μέσω της σωστά δομημένης διαδικασίας επιλογής που ακολουθήσαμε επιδιώκουμε να ενταχθούν πολύ ομαλά στο εργασιακό μας περιβάλλον με προοπτική να παραμείνουν κοντά μας».


Μάθετε Περισσότερα

Ξεκίνησε ένα ταξίδι επιτυχίας και δημιούργησε νέες γέφυρες.