Κατηγορία: Γενικά

Thriving Greeks Under 30 Webinar

30.11.2020

Νέα διαδικτυακή δράση της πρωτοβουλίας Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας στις 9 Δεκεμβρίου με νέους και ταλαντούχους Έλληνες και Ελληνίδες να τίθενται στο επίκεντρο.

Τι κοινό έχουν οι εταιρείες “Uber”, “The Guardian”, “Kaizen Gaming (Stoiximan)”, “Spotify”, “Wolt” και “AdvancingX”; Όλες αξιοποιούν στο δυναμικό τους νέα δυνατά και δημιουργικά μυαλά! Πετυχημένοι/ες, ο καθένας και η καθεμία στον τομέα του/της, έξι νέοι Έλληνες και Ελληνίδες κάτω των 30, συγκεντρώνονται διαδικτυακά για να μοιραστούν την ξεχωριστή τους πορεία προς την επιτυχία και να δώσουν το παράδειγμα.

Σας προσκαλούμε στην (ηλεκτρονική) εκδήλωση “Thriving Greeks Under 30” στις 9 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 17.00 – 18.30 μ.μ., όπου οι φρέσκιες ιδέες, το πηγαίο ταλέντο και η αστείρευτη επιμονή θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για όλους μας. Η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά λόγω περιορισμένων θέσεων καλό θα ήταν να κάνετε την εγγραφή σας το συντομότερο δυνατόν!

Δηλώσεις συμμετοχής: https://forms.gle/82L2B5oyA4xGRywJ8

H δράση συνδιοργανώνεται από την πρωτοβουλία Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης & Ηλεκτρονικού Περιεχομένου και τον οργανισμό νέων Youthmakers Hub.

Δηλώστε συμμετοχή και ελάτε πιο κοντά σε νέους που τόλμησαν να πετύχουν! Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.


Κοινοποίηστε

Ξεκίνησε ένα ταξίδι επιτυχίας και δημιούργησε νέες γέφυρες.