Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.
Oct 11

knowledgebridges.gr: Εργαλεία συνεργασίας μεταξύ Ελλήνων σε όλον τον κόσμο

11/10/2022 @ 3:00 PM - 4:00 PM

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ) στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας «Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας» σας προσκαλεί σε webinar παρουσίασης των υπηρεσιών που μπορείτε να λάβετε από την Ψηφιακή Πλατφόρμα www.knowledgebridges.gr της Πρωτοβουλίας, στις 11 Οκτωβρίου 2022 στις 15:00.

Στο σεμινάριο θα μάθετε αναλυτικά πώς να:
• αναζητήσετε συνεργάτη ή τη θέση εργασίας που σας ενδιαφέρει
• λάβετε εξατομικευμένη καθοδήγηση για προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη ή να γίνετε μέντορας
• βρείτε πληροφορίες για χρηματοδοτικές ευκαιρίες, υποτροφίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, χρήσιμες έρευνες και σεμινάρια κ.ά.

Στο σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον τρόπο λήψης των υπηρεσιών και να λύσουν σε πραγματικό χρόνο τυχόν απορίες.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω zoom.

H συμμετοχή στο webinar είναι δωρεάν, ωστόσο απαιτείται προεγγραφή στον σύνδεσμο εδώ.

Τέλος, σημειώνεται ότι το σεμινάριο παρέχεται για τα μέλη του δικτύου της Πρωτοβουλίας. Εάν επιθυμείς να γίνεις μέλος και να έχεις πρόσβαση στις υπηρεσίες δικτύωσης και συνεργασίας κάνε εγγραφή (φυσικά ή/και νομικά πρόσωπα) εδώ: https://www.knowledgebridges.gr/register/

Λίγα λόγια για την Πρωτοβουλία «Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας»
Η Πρωτοβουλία «Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας» (www.knowledgebridges.gr), που υλοποιείται από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ) με την υποστήριξη του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, έχει στόχο τη δικτύωση των Ελλήνων ανεξαρτήτως του τόπου διαμονής και επαγγελματικής τους απασχόλησης ώστε να συμβάλει στην ενίσχυση των δεσμών συνεργασίας μεταξύ τους και στην ανάπτυξη της χώρας. Ειδοποιός διαφορά της Πρωτοβουλίας, σε σύγκριση με άλλες αντίστοιχες εθνικές και διεθνείς πρωτοβουλίες, είναι ότι δίνει έμφαση πρωτίστως στην αξιοποίηση της γνώσης και τεχνογνωσίας των Ελλήνων που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό, και όχι κατ’ ανάγκη ή αποκλειστικά στον επαναπατρισμό τους.
Η Πρωτοβουλία αξιοποιεί τη συσσωρευμένη εμπειρία, την τεχνογνωσία, το εξειδικευμένο στελεχιακό δυναμικό, αλλά και τα εργαλεία και την ψηφιακή υποδομή που διαθέτει το ΕΚΤ. Στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας και με κεντρικό άξονα τη λειτουργία μιας σύγχρονης ψηφιακής πλατφόρμας, παρέχονται στοχευμένες υπηρεσίες και υλοποιούνται δράσεις και εκδηλώσεις, που καλύπτουν τους ακόλουθους τομείς: ενίσχυση δικτύωσης, προβολή των Ελλήνων εντός και εκτός χώρας, χαρτογράφηση ανθρώπινου δυναμικού, παροχή εξειδικευμένης πληροφόρησης.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να στείλετε email στο info@knowledgesbridges.gr

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
11/10/2022
Ώρα:
3:00 PM - 4:00 PM
Ξεκίνησε ένα ταξίδι επιτυχίας και δημιούργησε νέες γέφυρες.