Κατηγορία: Γενικά

Οι «Γέφυρες Γνώσης & Συνεργασίας» στη Στοκχόλμη

03.10.2017

Η δεύτερη ενημερωτική ημερίδα για τις «Γέφυρες», που συνεχίζουν την περιοδεία τους στις πόλεις με μεγάλες συγκεντρώσεις Ελλήνων επιστημόνων και επαγγελματιών, θα γίνει στη Στοκχόλμη στις 21 Οκτωβρίου. Ομιλητές, στην εκδήλωση που θα λάβει χώρα θα είναι ο Γενικός Γραμματέας Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων, Καθηγητής κ. Λόης Λαμπριανίδης και η Διευθύντρια του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης κα Εύη Σαχίνη.

«Επιλέγουμε Ελλάδα χτίζοντας Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας» είναι το μότο της πρωτοβουλίας, βασικός στόχος της οποίας είναι η συμβολή του εξειδικευμένου προσωπικού της Ελλάδας στο εξωτερικό στην εθνική προσπάθεια για την ανάπτυξη της χώρας στην κατεύθυνση της «κοινωνίας της γνώσης».

Επόμενος σταθμός των «Γεφυρών» θα είναι η Στοκχόλμη.  Η σχετική εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στις 17.00, στον χώρο της Ελληνικής Πολιτιστικής Στέγης Στοκχόλμης. Διοργανωτές της ενημερωτικής ημερίδας θα είναι η πρεσβεία της Ελλάδας στη Σουηδία, η Ομοσπονδία Ελληνικών Συλλόγων και Κοινοτήτων Σουηδίας (ΟΕΣΚΣ), η Γενική Γραμματεία Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης. Ομιλητές θα είναι ο Γενικός Γραμματέας Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων, Καθηγητής κ. Λόης Λαμπριανίδης και η Διευθύντρια του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης κα Εύη Σαχίνη. Η εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό ενώ θα μεταδοθεί online από τη σελίδα του Event στο Facebook.

Οι «Γέφυρες» επενδύουν στη βοήθεια των Ελλήνων του εξωτερικού για την επιτυχία της πρωτοβουλίας. Μέσω αυτής υποστηρίζεται η διασύνδεση των απανταχού Ελλήνων επιστημόνων, επιχειρηματιών και φορέων ώστε να συνεργαστούν, αξιοποιώντας επιχειρηματικές ή/και ερευνητικές πρωτοβουλίες. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η αξιοποίηση του συνόλου του εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού που διαθέτει η χώρα και όλοι μαζί μπορούν να συμβάλουν στην οικονομική ανασυγκρότηση και την πορεία της.

Στοκχόλμη

Πότε: Σάββατο 21 Οκτωβρίου στις 17.00

Που: Ελληνική Πολιτιστική Στέγη Στοκχόλμης, Idungatan 4.

Είσοδος ελεύθερη

Διοργάνωση: Πρεσβεία της Ελλάδας στη Σουηδία, Ομοσπονδία Ελληνικών Συλλόγων και Κοινοτήτων Σουηδίας (ΟΕΣΚΣ), Γενική Γραμματεία Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων, Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης

 


Ξεκίνησε ένα ταξίδι επιτυχίας και δημιούργησε νέες γέφυρες.