Κατηγορία: Γενικά

Η δουλειά των ονείρων σου….σήμερα!

09.10.2018

Οι Γέφυρες Γνώσης & Συνεργασίας, μετά τη πρόσφατη επιτυχημένη εκδήλωση που διοργάνωσαν στη Θεσσαλονίκη για τη δικτύωση, τη συνεργασία και την επιχειρηματικότητα, διαπίστωσαν την πληθώρα ευκαιριών που παρουσιάζονται σε όσους δραστηριοποιούνται στο χώρο των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ).
 
Σε αυτό το πλαίσιο, οι Γέφυρες στηρίζουν την εκδήλωση TECHSALONIKI#4, ένα θεσμό για τη δικτύωση νεοφυών και ταχεία αναπτυσσόμενων εταιριών της Βορείου Ελλάδος και νέων στελεχών που αναζητούν εργασία, που διοργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά.
 
Περισσότερες από 18 υγιείς, εξωστρεφείς και ταχεία ανταπτυσσόμενες εταιρείες της με έμφαση στην τεχνολογία, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να εντοπίσουν και να εντάξουν στο δυναμικό τους νέα στελέχη και εργαζόμενους, σε μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 & Σάββατο 13 Οκτωβρίου στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης.
 
Το TECHSALONIKI#4 είναι ένα ζωντανό διήμερο γεμάτο συνεντεύξεις, επαφές και δικτύωση απ’ ευθείας με τις εταιρείες, που φέτος καλούν ακόμη περισσότερους να συμμετάσχουν- εργαζόμενους και στελέχη που δεν είναι απαραίτητα tech specialists, αλλά ενδιαφέρονται να εργαστούν στον συγκεκριμένο κλάδο.
 
Οι θέσεις αφορούν ενδεικτικά στις ειδικότητες: Web Developer, Software Engineer, Project Manager, Experienced Front End Developer, Auditors, IT Consultants, Data Analyst, Support Engineer. Στα πρότυπα των προηγούμενων εκδηλώσεων, στη διάρκεια του TECHSALONIKI#4 οι υποψήφιοι θα κληθούν να περάσουν screenings στα skills και πιο συγκεκριμένα Java, C++,C#, Python, MySQL, PHP, HTML, Quality Assurance αλλά και σε ακόμη περισσότερα technical skills.
 
Οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν απ’ ευθείας από τις εταιρείες, με προκαθορισμένα ραντεβού την επόμενη ημέρα, Σάββατο 13 Οκτωβρίου. Οι εταιρείες θα μιλήσουν απευθείας με τους υποψηφίους χωρίς ενδιάμεσους!
 
Οι υποψήφιοι την πρώτη μέρα του event θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τους πιθανούς εργοδότες τους, να μιλήσουν μαζί τους, να βιώσουν από κοντά την επαγγελματική και εργασιακή τους κουλτούρα και να μάθουν περισσότερα για το έργο τους στα booth των εταιριών
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στο www.techsaloniki.gr έως και την πρώτη μέρα διεξαγωγής του event, Παρασκευή 12 Οκτωβρίου.
 
 
 
 


Ξεκίνησε ένα ταξίδι επιτυχίας και δημιούργησε νέες γέφυρες.