Κατηγορία: Γενικά

Ημερίδα του ΙΚΥ για τα Ευρωπαϊκά Ανταγωνιστικά Προγράμματα

02.03.2018

Την Πέμπτη 15 Μαρτίου το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών θα πραγματοποιήσει ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Ευρωπαϊκά Ανταγωνιστικά Προγράμματα και η σύνδεσή τους με την Εκπαίδευση και την Κατάρτιση». Στόχος είναι η ενημέρωση δημόσιων και ιδιωτικών φορέων αναφορικά με τα ευρωπαϊκά προγράμματα και τα χρηματοδοτικά εργαλεία όπως το Horizon 2020, το Creative Europe, το EaSI, το Europe for Citizens και το LIFE.
 
Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τα αρμόδια Εθνικά Σημεία Επαφής για τα χρηματοδοτικά εργαλεία με στόχο την ανάπτυξη συνεργασιών και συνεργιών. Στελέχη του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης θα παρουσιάσουν τις χρηματοδοτικές ευκαιρίες από το Πρόγραμμα Horizon 2020.
 
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους εδώ, έως την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018.  Ο τόπος διεξαγωγής της Ημερίδας θα είναι το ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL HOTEL, αίθουσα ILISSOS, και ώρα έναρξης εργασιών της ημερίδας 10:00 πμ. Το πρόγραμμα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΙΚΥ στο προσεχές διάστημα.
 
Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών από το 1987 έως και σήμερα συντονίζει και υλοποιεί με επιτυχία Ευρωπαϊκά Προγράμματα από το πρόγραμμα Erasmus το 1987 μέχρι και το πρόσφατο Πρόγραμμα Erasmus+ του οποίου το ΙΚΥ είναι Εθνική Μονάδα Συντονισμού από το 2014 έως το 2020 για τους τομείς της Εκπαίδευσης και Κατάρτισης
 


Ξεκίνησε ένα ταξίδι επιτυχίας και δημιούργησε νέες γέφυρες.