Αρχική > Λειτουργία Πρωτοβουλίας "Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας" κατά τη διάρκεια των μέτρων για τον νέο κορονοϊό

Λειτουργία Πρωτοβουλίας "Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας" κατά τη διάρκεια των μέτρων για τον νέο κορονοϊό

Μένουμε σπίτι, δουλεύουμε από το σπίτι. Ενημερωνόμαστε από έγκυρες πηγές.

23.03.2020

Η εξάπλωση του νέου κορονοϊού επιτάσσει αλλαγές στις καθημερινές συνήθειες των πολιτών. Με την επιστήμη να δίνει μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές στην πρώτη γραμμή, είναι σημαντικό και οι πολίτες να τηρούν αυστηρά τα απαραίτητα μέτρα και προφυλάξεις όπως αυτά έχουν οριστεί από την Ελληνική Πολιτεία.

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (EKT) προσαρμόζεται με υπευθυνότητα στα νέα δεδομένα. Το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού εργάζεται από το σπίτι με καθεστώς τηλεργασίας. Παράλληλα, έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των εργαζομένων στις εγκαταστάσεις του ΕΚΤ.

Η Πρωτοβουλία "Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας" θα συνεχίζει να σας παρέχει χρήσιμη πληροφόρηση, καθώς και να υποστηρίζει τη δικτύωση μεταξύ των Ελλήνων μέσα από το www.knowledgebridges.gr, τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και το Facebook Group/KnowledgeBridgesGR

Παράλληλα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όλες οι υπηρεσίες του ΕΚΤ λειτουργούν όπως πριν. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, είτε μέσω email, είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είτε συμπληρώνοντας τις υπάρχουσες φόρμες επικοινωνίας. Είμαστε στη διάθεσή σας ψηφιακά και σας καλούμε με τη σειρά μας να μείνετε σπίτι. Από εκεί μπορείτε να αναζητήσετε έγκυρο επιστημονικό περιεχόμενο για τον κορονοϊό στη νέα ενημερωτική ιστοσελίδα που δημιουργήσαμε.  

Η αποστολή του ΕΚΤ είναι να ενισχύσει την κοινότητα της γνώσης, να συμβάλει ώστε να αναδειχθούν έγκυρες επιστημονικές απόψεις και δεδομένα που προσφέρουν στον δημόσιο διάλογο και θωρακίζουν την κοινωνία απέναντι στην παραπληροφόρηση και τον ανορθολογισμό. Και αυτό θα συνεχίσει να κάνει, προσαρμοζόμενο στις δύσκολες συνθήκες της εποχής μας.

Tags: Μένουμε Σπίτι, ΕΚΤ, Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας

Μάθετε Περισσότερα