Αρχική > 29 - 30/11/2019_Οι Γέφυρες στο EUandU_θΕΕσσαλονίκη edition

29 - 30/11/2019_Οι Γέφυρες στο EUandU_θΕΕσσαλονίκη edition

Το EUandU είναι ένα διαδραστικό, ενημερωτικό - αλλά και ψυχαγωγικό - διήμερο συνέδριο που διοργανώνεται για δεύτερη φορά από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και πρώτη στη Θεσσαλονίκη.

28.11.2019

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα διοργανώνει στις 29 & 30 /11/ 2019 στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης, Αποθήκες Γ' & Δ', διήμερο συνέδριο με τίτλο «EUandU_θΕΕσσαλονίκη edition» με κύρια θέματα την νεανική επιχειρηματικότητα και την απασχόληση. Οι «Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας» δεν θα μπορούσαν να λείπουν από μια τέτοια εκδήλωση!
 
Το EUandU είναι ένα διαδραστικό, ενημερωτικό - αλλά και ψυχαγωγικό - διήμερο συνέδριο που διοργανώνεται από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα. Φιλοξενεί πληθώρα ομιλητών και mentors and/or trainers που θα μοιραστούν την εμπειρία τους μαζί σου, θα σου δώσουν πληροφορίες και θα σε εμπνεύσουν!
 
Στις 29 Νοεμβρίου στο επίκεντρο θα βρεθεί το ζήτημα της νεανικής επιχειρηματικότητας, με γνωστούς νέους επιχειρηματίες από την Ελλάδα να μοιράζονται την ιστορία επιτυχίας τους. Επιπλέον, ο ορισθείς Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτης Σχοινάς θα  συμμετάσχει σε ανοικτή συζήτηση με το κοινό.
 
Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, το ενδιαφέρον θα στραφεί στην απασχόληση, ενώ παράλληλα θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στις ευκαιρίες εύρεσης εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη, στην απόκτηση καλύτερων δεξιοτήτων για ευκολότερη εύρεση εργασίας, στην ψηφιακή εποχή, στον εθελοντισμό και σε πολλά άλλα καίρια ζητήματα. Ο συντονιστής της Πρωτοβουλίας στο ΕΚΤ, Δημήτρης Μαραγκός, θα κάνει διαδραστική παρουσίαση καθώς επίσης και coaching session. Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε και να γνωρίσετε εργοδότες που θα σε εμπνεύσουν ενώ και τις δυο ημέρες του συνεδρίου θα υπάρχουν περίπτερα εταιρειών που αναζητούν προσωπικό και ενημερώνουν για νέες θέσεις εργασίας. Παράλληλα, θα υπάρχουν και άλλα ενημερωτικά περίπτερα φορέων και οργανισμών.
 
Τι θα μάθετε αν έρθετε;
- πώς να μετατρέψετε την ιδέα σας σε επιχείρηση
- πώς να φτιάξετε ένα επιχειρηματικό πλάνο
- πώς να βρείτε χρηματοδότηση
- πώς να γράψετε ένα εξαιρετικό βιογραφικό
- πώς να πετύχετε σε μια συνέντευξη εργασίας
- πώς θα βρείτε ευκαιρίες εργασίας στην Ελλάδα και την Ευρώπη
-και πολλά, πολλά αλλά! 
 
Χρήσιμες πληροφορίες

  • Το ΕΚΤ θα έχει ενεργό συμμετοχή στο συνέδριο τη δεύτερη μέρα με διαδραστική παρουσίαση (12:30)  και coaching session (15:00)
  •  
  • Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν. 
  •  
  • Για το πρόγραμμα του συνεδρίου δείτε εδώ: https://www.euandu.eu/.
  •  
  • Δηλώσεις συμμετοχής: https://www.euandu.eu/eggrafi.html.