Αρχική > ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ > Θετικές Ειδήσεις

Θετικές Ειδήσεις

Οι "Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας", καταρρίπτοντας το "Good news, no news", επιλέγουν και αναδεικνύουν ειδήσεις που μας κάνουν να χαμογελάμε, ανοίγοντας νέους δρόμους συνεργασιών, ευκαιριών και δυνατοτήτων.

22.01.2020

Tο Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογίας της TeamViewer στα Ιωάννινα, θα φιλοξενήσει νεοσύστατες ομάδες και ταλέντα από όλο τον κόσμο και θα ενισχύσει τις ικανότητες της εταιρίας στον τομέα της μηχανικής ενώ αναμένεται να απορροφηθούν πολλοί απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

15.01.2020

H Πέγκυ Αντωνάκου με πολυετή εμπειρία σε θέσεις ευθύνης τεχνολογικών κολοσσών, αναλαμβάνει τη γενική διεύθυνση της Google για την περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης με έδρα την Αθήνα.

15.01.2020

Διάκριση ομάδας φοιτητών του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη European Space Week και στον διαγωνισμό Galileo & Copernicus Innovation Challenge.

04.12.2019

Ο 28χρονος Αύγουστος Πανταζίδης βρίσκεται στους πρώτους έξι υποψήφιους αστροναύτες του προγράμματος Career Astronaut Competition του ιδιωτικού διαστημικού οργανισμού AdvancingX.

22.11.2019

Η διεθνής ωκεανογραφική έρευνα του βυθού στο υποθαλάσσιο ηφαίστειο Κολούμπος γίνεται με τεχνολογίες που πιθανότατα να χρησιμοποιηθούν για την εξερεύνηση ωκεανών σε πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος.

14.11.2019

Τα αποτελέσματα για την ελληνική συμμετοχή του 2019 είναι ιδιαίτερα σημαντικά, καθώς η ελληνική αποστολή κατέκτησε δύο αργυρά μετάλλια στο Δημοτικό, ένα επιπλέον αργυρό στο Γυμνάσιο, ενώ στο Λύκειο η ελληνική ομάδα κατετάγη 4η παγκοσμίως.

12.11.2019

Tο πρόγραμμα ακαδημαϊκών ανταλλαγών Greek Diaspora Fellowship Program (GDFP) δίνει τη δυνατότητα σε περισσότερους από 120 υπότροφους Έλληνες επιστήμονες της διασποράς, από χώρες, όπως ο Καναδάς, η Νότια Αφρική και η Νέα Ζηλανδία, να επισκεφτούν ακαδημαϊκά ιδρύματα στην Ελλάδα.

08.11.2019

Η ομάδα ανέπτυξε μία πρωτότυπη μέθοδο για την ανίχνευση της φυματίωσης, βασισμένη σε μεθόδους Συνθετικής Βιολογίας και διακρίθηκε με χρυσό μετάλλιο ανάμεσα σε 375 ομάδες για το καλύτερο διαγνωστικό ερευνητικό έργο.

04.11.2019

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε ξένους υπηκόους και ομογενείς χωρίς ελληνική υπηκοότητα, κατόχους πτυχίου ξένου Πανεπιστημίου του εξωτερικού, που δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας και διαρκεί 8 μήνες.