Αρχική > Τα νέα μας > Νέα ηλεκτρονική Πλατ...

Νέα ηλεκτρονική Πλατφόρμα για τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών

Παρέχει ολοκληρωμένη πληροφόρηση για κάθε ΠΜΣ.

09.11.2017

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει τη λειτουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας για τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) που λειτουργούν στα Ελληνικά Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, η οποία είναι προσβάσιμη στην ηλεκτρονική διεύθυνση masters.minedu.gov.gr και παρέχει ολοκληρωμένη πληροφόρηση για κάθε ΠΜΣ.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν εισερχόμενοι στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση να λαμβάνουν τις πληροφορίες που επιθυμούν με βάση τα φίλτρα αναζήτησης που παρέχει η πλατφόρμα  (Ίδρυμα διοργάνωσης, πόλη διεξαγωγής του προγράμματος, κατευθύνσεις, τέλη φοίτησης, προθεσμία υποβολής αιτήσεων κλπ).
Η ανωτέρω εφαρμογή είναι προσβάσιμη και μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου, Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων minedu.gov.gr.
 
Πρόκειται για ένα ακόμη σημαντικό εργαλείο στην ενημέρωση των ενδιαφερομένων για τις δυνατότητες σπουδών στην Ελλάδα.  Σημειώνεται ότι όσοι ενδιαφέρονται για υποτροφίες σε σχέση με μεταπτυχιακές σπουδές  μπορούν να επισκέπτονται συνδυαστικά την ενότητα Υποτροφίες στην Ελλάδα της πλατφόρμας των «Γεφυρών Γνώσης και Συνεργασίας».
 
 

Tags: Ηλεκτρονική πλατφόρμα, Μεταπτυχιακές Σπουδές