Αρχική > Σχετικά με εμάς > Γιατί επιλέγουμε Ελλάδα

Γιατί επιλέγουμε Ελλάδα

Επιλέγουμε Ελλάδα προκειμένου να οραματιστούμε το μέλλον με αισιοδοξία μέσα από την επένδυση στο ανθρώπινο κεφάλαιο. Οι Έλληνες που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό με αυτήν την πρωτοβουλία θα «συνδεθούν» και πάλι με τη χώρα, θα μεταφέρουν τις γνώσεις και εμπειρίες, είτε επιλέγουν να συνεχίσουν να εργάζονται στο εξωτερικό είτε ενδιαφέρονται να γυρίσουν ή να επενδύσουν στην Ελλάδα. Σημασία έχει να «επιλέξουμε Ελλάδα» με στόχο να αξιοποιηθούν οι δυνατότητες των Ελλήνων όπου και αν βρίσκονται ενισχύοντας παράλληλα το συλλογικό καλό και την ανάπτυξη της χώρας μας.

Υπάρχει μία τεράστια δυναμική για να χτίσουμε γέφυρες μεταξύ της Ελλάδας και των Ελλήνων που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό και αυτό θα είναι πραγματικά πολύ μεγάλη βοήθεια τόσο για τους Έλληνες που μένουν στη χώρα, ειδικά όσον αφορά την επιχειρηματικότητα, όσο και για τους Έλληνες που θέλουν να συνδράμουν στην ανάπτυξη της χώρας μας, είτε παραμείνουν στο εξωτερικό είτε αποφασίσουν να επιστρέψουν.

Μέσα από αυτή την ιστοσελίδα μπορείτε να βρείτε πληροφόρηση σχετικά με υπάρχουσες πολιτικές για τη συγκράτηση και την επιστροφή των Ελλήνων επιστημόνων καθώς και πληροφόρηση για χρηματοδοτικά προγράμματα και υποτροφίες στην Ελλάδα. Παράλληλα, σας προσφέρετε τη δυνατότητα να αναπτύξετε συνεργασίες με Έλληνες από όλο τον κόσμο που θα δώσουν προστιθέμενη αξία στην επιχείρηση και στη σταδιοδρομία σας.