Αρχική > Τα νέα μας > Οι Δράσεις μας

Οι Δράσεις μας

Οι "Γέφυρες" συναντούν τους Έλληνες όπου και αν βρίσκονται! Σε αυτή την ενότητα θα μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις δράσεις που γίνονται εντός και εκτός Ελλάδας!

Η εκδήλωση πραγματοποιείται προς τιμήν των υποτρόφων της Γερμανικής Υπηρεσίας Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών (DAAD) και του Ιδρύματος Alexander von Humboldt (AvH) και τη διοργανώνουν η DAAD και η Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Ελλάδα.
Επίκεντρο θα είναι η ελληνο-ολλανδική επιχειρηματική συνεργασία, καθώς θα φιλοξενηθούν Έλληνες επιχειρηματίες με δράση στην Ολλανδία αλλά και ολλανδός νέος επιχειρηματίας με δράση στην Ελλάδα.
Οι Έλληνες των ΗΠΑ θα έχουν την δυνατότητα να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο συμμετοχής τους στην πρωτοβουλία, τα πεπραγμένα και τους στόχους της στο πλαίσιο ειδικών εκδηλώσεων του US Roadshow 2018 στη Νέα Υόρκη, την Ουάσιγκτον και το Σικάγο.  
Στις "Γέφυρες" δεσμευόμαστε για την Ιδιωτικότητά σας!
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Θεσσαλίας, το Europe Direct, τον Δήμο Λαρισαίων, το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το Επιμελητήριο Λάρισας, τον Σύνδεσμο Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών και το ΚΕΣΥΠ Λάρισας.
Η εκδήλωση θα επικεντρωθεί στις ευκαιρίες δικτύωσης και κινητικότητας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.
Πάνω από 500 εκατομμύρια ευρώ θα επενδυθούν σε μικρομεσαίες και νεοφυείς καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις μέσω του νέου Ταμείου Επιχειρηματικών Συμμετοχών. Η πρωτοβουλία «Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας» ως event collaborator, στο πλαίσιο της σχετικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 16 Απριλίου, ενημέρωσαν το κοινό για τις δράσεις της πρωτοβουλίας!    
Το φόρουμ, στο οποίο συμμετείχε και η πρωτοβουλία Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας, αποτέλεσε μια ευκαιρία να αναδειχθεί η σχέση των απόδημων Ελλήνων με την ιστορική τους πατρίδα και να συνεργαστούν οι απανταχού Έλληνες νέοι. "Μπορεί να ζούμε μακρυά, αλλά η Ελλάδα είναι πάντα στην καρδιά μας" είπαν με ένα στόμα- μια φωνή οι Έλληνες νεολαίοι!
Το Ταμείο Επιχειρηματικών Συμμετοχών (Equifund) αποτελεί μια επενδυτική πλατφόρμα με πολλαπλασιαστικό αντίκτυπο στην οικονομία και στην κοινωνία.