Αρχική > ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ > Οι Δράσεις μας

Οι Δράσεις μας

Οι "Γέφυρες" συναντούν τους Έλληνες όπου και αν βρίσκονται! Σε αυτή την ενότητα θα μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις δράσεις που γίνονται εντός και εκτός Ελλάδας!

Η ημερίδα απευθύνεται σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων του Δήμου Ερέτριας. Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν επίσης και 30 μαθητές και εκπαιδευτικοί σχολείων του εξωτερικού, στο πλαίσιο διεθνικής συνάντησης που υλοποιείται.
Μέλη της ομάδας της πρωτοβουλίας θα συμμετέχουν στον εκθεσιακό χώρο του φεστιβάλ παρουσιάζοντας τις υπηρεσίες τους, ενώ παράλληλα θα διοργανώσουν ειδική εκδήλωση για την δικτύωση και την επιχειρηματικότητα.
Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και το Women On Top σε μια επωφελή συνεργασία για τις Ελληνίδες σε όλο τον κόσμο.  
Οι Γέφυρες Γνώσης & Συνεργασίας θα συμμετέχουν στην Ημερίδα για την Γυναικεία Επιχειρηματικότητα που συνδιοργανώνεται από το Επιμελητήριο Ηρακλείου και τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Δημοσίου Δικαίου στις 11 και 12 Οκτωβρίου 2018 στην Αθήνα.
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα για τις πολλαπλές διαστάσεις του brain drain, τη δικτυώση και την επιχειρηματικότητα που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 10 Σεπτεμβρίου.
Οι «Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη συνεργασία τους με τον Σύλλογο Ελλήνων Βιοεπιστημόνων στις ΗΠΑ (HBA USA).
Οι γέφυρες συναντούν τη δημοσιογράφο Ματρώνη Δικαιάκου και μιλούν για τη δικτύωση, την επιχειρηματικότητα και το brain drain.
Η συνεργασία, η δικτύωση και η καινοτόμος επιχειρηματικότητα «κλειδιά» για την αναπτυξιακή προοπτική της χώρας. Την εκδήλωση παρακολούθησαν, μέσω ζωντανής σύνδεσης, 4.500 Έλληνες από 20 πόλεις σε όλη την Ελλάδα και 30 χώρες σε όλο τον κόσμο.
Στο πλαίσιο του συνεδρίου παρουσιάστηκε αναλυτικά η πρωτοβουλία, ενώ υπήρχε stand των «Γεφυρών» με διαρκή προβολή του προωθητικού βίντεο, παροχή έντυπου υλικού και ενημέρωσης στους ενδιαφερόμενους.