Αρχική > ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ > Οι Δράσεις μας

Οι Δράσεις μας

Οι "Γέφυρες" συναντούν τους Έλληνες όπου και αν βρίσκονται! Σε αυτή την ενότητα θα μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις δράσεις που γίνονται εντός και εκτός Ελλάδας!

Δώδεκα καταξιωμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, από τον χώρο των Ανθρωπιστικών Επιστημών, μετέφεραν τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους σε περίπου 1.900 νέους Έλληνες και Κύπριους επιστήμονες από 20 χώρες στο πλαίσιο του 3ου Κύκλου webinars Real Skills For Scientists.
Οι Ανθρωπιστικές Επιστήμες στο επίκεντρο του 3ου Κύκλου διαδικτυακών σεμιναρίων που διοργανώνει η πρωτοβουλία "Γέφυρες Γνώσης & Συνεργασίας"
Το σεμινάριο εντάσσεται στον Κύκλο ενημέρωσης και διαλόγου για τις ψηφιακές δεξιότητες, που υλοποιεί το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ) στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας» και της «Εθνικής Συμμαχίας για τις Ψηφιακές Δεξιότητες και την Απασχόληση».
Νέα διαδικτυακή δράση της πρωτοβουλίας Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας στις 9 Δεκεμβρίου με νέους και ταλαντούχους Έλληνες και Ελληνίδες να τίθενται στο επίκεντρο.
Δράσεις μέσω διαδικτύου για το Knowledge Bridges Networking Group της πρωτοβουλίας μας στο Facebook.
Ολοκληρώθηκε ο δεύτερος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων (webinars) Real Skills for Scientists - Computer Science που πραγματοποιήθηκε από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ) στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας «Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας», σε συνεργασία με το R.E.A.L. Science και το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας της Κύπρου.
Για ευκαιρίες χρηματοδότησης και σταδιοδρομίας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν 4.000 συμμετέχοντες στη διαδικτυακή ημερίδα που διοργάνωσε το ΕΚΤ, η οποία απευθυνόταν στους Έλληνες και Κύπριους επιστήμονες στην Ελλάδα και την Κύπρο, αλλά και στο εξωτερικό μέσω της πρωτοβουλίας «Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας».
To "Real Skills for Scientists - Computer Science" θα ξεκινήσει στις 8 Οκτωβρίου 2020 και θα ολοκληρωθεί σε 3 σεμινάρια, στοχεύοντας στην ανάπτυξη δεξιοτήτων για την επαγγελματική απασχόληση των νέων επιστημόνων και ερευνητών στις Επιστήμες Πληροφορικής.
Διαδικτυακό σεμινάριο για ερευνητικές χρηματοδοτικές ευκαιρίες μέσω Εθνικών και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων από το ΕΚΤ.