Αρχική > ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ > Οι Δράσεις μας

Οι Δράσεις μας

Οι "Γέφυρες" συναντούν τους Έλληνες όπου και αν βρίσκονται! Σε αυτή την ενότητα θα μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις δράσεις που γίνονται εντός και εκτός Ελλάδας!

Στο πλαίσιο του συνεδρίου παρουσιάστηκε αναλυτικά η πρωτοβουλία, ενώ υπήρχε stand των «Γεφυρών» με διαρκή προβολή του προωθητικού βίντεο, παροχή έντυπου υλικού και ενημέρωσης στους ενδιαφερόμενους. 
Ο Γενικός Γραμματέας Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, Λόης Λαμπριανίδης, θα μιλήσει, στο πλαίσιο της γιορτής «Αντάμωμα», στη Ρόδο, για τη σημασία της πρωτοβουλίας των "Γεφυρών" και τα οφέλη της στη διασύνδεση των απανταχού Ελλήνων. 
Στο 2ο Hellenic Innovation Forum, υπό την αιγίδα και του ΕΚΤ, έμφαση δόθηκε στην ελληνο-ολλανδική επιχειρηματική συνεργασία, ενώ η πρωτοβουλία "Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας" είχε κεντρικό ρόλο.  Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, συμμετείχε στην εκδήλωση με περίπτερο και τις δυο ημέρες, ενημερώνοντας το κοινό για τις δράσεις του για την προώθηση της δικτύωσης και της καινοτομίας στη χώρα μας. 
Στο συνέδριο θα συζητηθούν θέματα  που αφορούν τον απόδημο ελληνισμό όπως η κινητικότητα των νεομεταναστών, η δυνατότητες και οι ωφέλειες της δικτύωσης του ελληνισμού και η συμβολή της πολιτισμικής δυναμικής των απανταχού Ελλήνων. 
Σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας θα παρουσιαστούν τα οφέλη της δικτύωσης και της συνεργασίας μεταξύ Ελλήνων επιχειρηματιών και ελληνικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό!
Η εκδήλωση πραγματοποιείται προς τιμήν των υποτρόφων της Γερμανικής Υπηρεσίας Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών (DAAD) και του Ιδρύματος Alexander von Humboldt (AvH) και τη διοργανώνουν η DAAD και η Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Ελλάδα.
Επίκεντρο θα είναι η ελληνο-ολλανδική επιχειρηματική συνεργασία, καθώς θα φιλοξενηθούν Έλληνες επιχειρηματίες με δράση στην Ολλανδία αλλά και ολλανδός νέος επιχειρηματίας με δράση στην Ελλάδα.
Οι Έλληνες των ΗΠΑ είχαν τη δυνατότητα να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο συμμετοχής τους στην πρωτοβουλία, τα πεπραγμένα και τους στόχους της, στο πλαίσιο ειδικών εκδηλώσεων του US Roadshow 2018 στην Ουάσιγκτον και το Σικάγο.  
Στις "Γέφυρες" δεσμευόμαστε για την Ιδιωτικότητά σας!